De ce să alegi laserul Alexandrite pentru epilarea definitivă

Ochelari pentru tratamentul de epilare definitiva cu laser alexandrite.

Contează ce laser folosești în tratamentul de epilare definitivă? Este laserul Alexandrite mai eficient decât alte tipuri de laser? Poți obține rezultate mai bune în funcție de aparatura folosită? 

Am încercat să răspundem la cele mai frecvente întrebări despre laserul Alexandrite și să-ți arătăm cum se diferențiază acesta de celelalte aparate folosite frecvent în clinicile de epilare definitivă. Iată ce ar trebui să știi despre laserul Alexandrite înainte de a lua o hotărâre privind tehnologia pe care se vor baza ședințele tale.

1. Laserul Alexandrite este sigur

Laserul Alexandrite emite lumină în spectrul vizibil și infraroșu, deci nu este mai “periculos” decât lumina de la un bec sau un tratament cu infraroșii la un complex balnear. Această lumină poate ajunge doar până la nivelul dermului, unde sunt situate rădăcinile firelor de păr pe care le încălzește. Lumina emisă de laser nu pătrunde mai adânc în piele, deci nu poate ajunge la alte structuri ale pielii, cum ar fi ganglionii sau alte organe.

2. Laserul Alexandrite este eficient în cazul firelor subțiri

Laserul Alexandrite este eficient atât asupra firelor groase, cât și asupra celor subțiri. Are lungimea de undă de 755 nanometri, ceea ce îl recomandă persoanelor cu pielea deschisă (fototipurile Fitzpatrick I-III). Spre deosebire de aparatele IPL sau de laserul diodă, are cea mai bună absorbție la nivelul melaninei. Acest lucru înseamnă că poate “vedea” firele mai subțiri sau cu mai puțin pigment negru.
Dacă îți dorești să începi tratamentul pe zona brațelor, a feței sau a coapselor, laserul Alexandrite este ideal, având în vedere că pe aceste zone firele de păr sunt de obicei mai subțiri.

3. Contact zero cu pielea

În timpul ședinței cu laser Alexandrite nu este nevoie să folosim gel sau să atingem pielea tratată. Prin urmare, este mai igienic, dar și mai precis decât aparatele care presupun contact, pentru că nu există riscul ca aparatul să alunece datorită gelului. Datorită preciziei, este indicat pentru tratarea unor zone ca mustața, conturul sprâncenelor, urechile, zona inghinală și interfesieră.

4. Confort sporit în timpul ședinței

Laserul Alexandrite este dotat cu sistemul de răcire Cryo 6, care atenuează disconfortul cauzat de încălzirea firelor de păr și a pielii. În timpul ședinței, un aer rece este suflat în permanență pe piele, amorțind-o și reducând la minimum reacțiile adverse, precum roșeața sau iritațiile.

5. Ședințe la intervale mari

Rezultatele tratamentului cu laserul Alexandrite sunt vizibile încă de la prima ședință. Datorită vitezei reduse de creștere a părului după începerea tratamentului, pentru majoritatea zonelor ședințele se programează cu o cadență de șase-opt săptămâni. Odată cu creșterea numărului de ședințe, părul rămas crește din ce în ce mai greu, iar intervalul dintre ședințe se mărește, ajungând frecvent la doisprezece săptămâni sau mai mult.

    Toate aceste caracteristici ale laserului Alexandrite îl propulsează în topurile tuturor experților în epilare definitivă. Și de aceea ocupă locul I și pe podiumul nostru. Am ales laserul Alexandrite Cynosure Elite Plus™ datorită rezultatelor remarcabile obținute de-a lungul timpului care ne-au convins că este unul dintre cele mai performante dispozitive pentru epilare definitivă.

    Dacă iei în considerare să începi tratamentul de epilare definitivă cu laserul Alexandrite, te așteptăm la o consultație gratuită la sediul Julles! Vom evalua particularitățile pielii tale și vom stabili împreună planul de tratament cel mai potrivit pentru tine. Programează-te la 0758051190 sau scrie-ne aici.

    Colaj inainte si dupa epilare definitiva

    Înainte și după 5 ședințe pe zona lombară