De ce să alegi laserul Alexandrite pentru epilarea definitivă

Contează ce laser folosești în tratamentul de epilare definitivă? Este laserul Alexandrite mai eficient decât alte tipuri de laser? Poți obține rezultate mai bune în funcție de aparatura folosită? 

Noi am încercat să răspundem la cele mai frecvente întrebări despre laserul Alexandrite și să-ți arătăm cum se diferențiază acesta de celelalte aparate folosite frecvent în clinicile de epilare definitivă. Iată ce ar trebui să știi despre laserul Alexandrite înainte de a lua o hotărâre privind tehnologia pe care se vor baza ședințele tale:

  1. Laserul Alexandrite este sigur

Laserul Alexandrite emite lumina în spectrul vizibil și infraroșu, deci nu este mai “periculos” decât lumina de la un bec sau un tratament cu infraroșii la un complex balnear. Această lumină poate ajunge doar până la nivelul dermului, unde sunt situate rădăcinile firelor de păr pe care le încălzește. Lumina emisă de laser nu pătrunde mai adânc în piele, deci nu poate ajunge la alte structuri ale pielii, cum ar fi ganglionii sau alte organe.

  1. Laserul Alexandrite este mai eficient în cazul firelor mai subțiri sau mai puțin pigmentate

Laserul Alexandrite este eficient atât asupra firelor groase, cât și asupra celor subțiri. Are lungimea de undă de 755 nanometri, ceea ce îl recomandă persoanelor cu pielea deschisă (fototipurile Fitzpatrick I-III). Spre deosebire de aparatele IPL sau de laserul dioda, are o absorbție foarte bună la nivelul melaninei. Acest lucru înseamnă că poate “vedea” firele mai subțiri sau cu puțin pigment.
Dacă îți dorești să începi tratamentul în zona brațelor, a feței sau a coapselor, laserul Alexandrite este ideal, având în vedere că în aceste zone firele de păr sunt de obicei mai subțiri.

  1. Contact zero cu pielea

În utilizarea laserului Alexandrite nu este nevoie să folosim gel sau să atingem pielea tratată. Prin urmare, este mai igienic și mai precis decât laserele care presupun contact: în primul rând, scade riscul de iritații provocate de frecarea pielii; de asemenea, nu există riscul ca aparatul să alunece pe zonele unse cu gel, fiind indicat pentru tratarea zonelor mai sensibile: mustața, conturul sprâncenelor, urechile, zona inghinală integral și zona interfesieră. 

  1. Confort sporit datorită tehnologiei Cryo 6

Laserul Alexandrite este dotat cu sistemul de răcire Cryo 6, care atenuează disconfortul cauzat de încălzirea firelor de păr și a pielii. În timpul ședinței, un aer rece este suflat în permanență pe piele, amorțind-o și reducând la minimum reacțiile adverse, precum roșeața sau iritațiile.

  1. Ședințe mai rare

Rezultatele tratamentului cu laserul Alexandrite sunt vizibile încă de la prima ședință. Datorită vitezei reduse de creștere a părului după începerea tratamentului, ședințele pentru majoritatea zonelor se programează cu o cadență de 6-8 săptămâni. Odată cu creșterea numărului de ședințe, părul rămas crește din ce în ce mai greu, iar intervalul dintre ședințe se mărește, ajungând la 10-12 săptămâni sau mai mult.

Toate aceste caracteristici ale laserului Alexandrite îl propulsează în topurile tuturor experților în epilare definitivă. Și de aceea ocupă locul I și pe podiumul nostru.

Dacă iei în considerare să începi tratamentul de epilare definitivă cu laserul Alexandrite, te așteptăm la o consultație gratuită la sediul Julles! Vom evalua particularitățile pielii tale și vom stabili împreună planul de tratament cel mai potrivit pentru tine. Programează-te la 0758051190 sau scrie-ne aici.