Cynosure Elite+™: alegerea ideală pentru epilare definitivă

Cynosure Elite+

Cynosure Elite+™ impresionează prin combinația versatilă a două tipuri de laser, Alexandrite și Nd:YAG, însoțite de un sistem de răcire performant, Cryo 6. 

Laserul Alexandrite se potrivește pentru fototipurile deschise și tratează toate tipurile de fire de păr. În schimb, laserul Nd:YAG se recomandă pentru tratamentul eficient și sigur al fototipurilor închise.

Ambele lasere generează o undă de lumină special concepută pentru a încălzi rădăcina și celulele stem ale firului de păr. Procesul se bazează pe o traumă termică controlată, distrugând astfel foliculul pilos și asigurând rezultate permanente.

Siguranță certificată de FDA*

Cynosure Elite+™ este un laser medical produs în SUA și aprobat de FDA¹, garantând siguranța și conformitatea cu cele mai înalte standarde medicale.

Studiile² au arătat că procedura de epilare definitivă cu laserele Alexandrite și Nd:YAG nu are efecte adverse pe termen lung asupra pielii, consolidând ideea că această tehnologie este sigură și non-invazivă.

Lumina emisă se află în spectrul infraroșu, generând încălzirea unui pigment specific prezent în firul de păr. De aceea, epilarea definitivă nu afectează glandele sudoripare sau sebacee din piele, și nici alte organe, cum sunt ganglionii limfatici.

Tratarea eficientă a tuturor tipurilor de fire de păr

Majoritatea aparatelor disponibile se concentrează pe tratarea firele groase, dar Cynosure Elite+™ se remarcă prin capacitatea de a acționa atât asupra firelor de păr groase, cât și a celor subțiri și mai depigmentate. Acest lucru este posibil datorită laserului Alexandrite care poate încălzi eficient melanina din firul de păr.

Protecție și confort sporit datorită sistemului de răcire

Pentru a asigura confortul în timpul ședinței, dar și pentru a proteja pielea, aparatul este echipat cu sistemul de răcire Cryo 6. Spre deosebire de răcirea prin contact, cu spray de criogen sau cu gheață, jetul de aer produs de Cryo 6 răcește pielea înainte, în timpul și după folosirea laserului. Astfel, se menține o temperatură optimă la nivelul pielii pe durata ședinței, ameliorând senzațiile de disconfort și oferind protecție suplimentară împotriva căldurii generate în timpul procedurii.

Tratament pe picioare cu laser Alexandrite

Precizie și o experiență fără contact pe toate zonele

Cynosure Elite+™ redefinește experiența de epilare definitivă printr-un tratament fără contact cu pielea pe orice zonă a corpului. Poate trata cu precizie zone mici și delicate, precum buza superioară, zona inghinală și interfesieră, linia părului sau conturul sprâncenelor. Experiența fără contact, presiune sau frecare face tratamentul mai plăcut și mai puțin intruziv.

Eficiență fără gel și ședințe scurte

Spre deosebire de laserul diodă sau de aparatul IPL, Cynosure Elite+™ nu necesită utilizarea gelului pentru a obține rezultate eficiente. Fiecare ședință este rapidă, și durează între câteva minute și jumătate de oră pentru majoritatea zonelor. Procedurile pentru zonele mai extinse, cum sunt spatele sau picioarele, durează între 30 și 40 de minute.

Rezultate definitive

Contrar ideii că este nevoie de ședințe de întreținere dupa terminarea tratamentului, Cynosure Elite+™ oferă rezultate definitive. Firul de păr distrus nu se poate reface, garantând o finalitate a tratamentului și îndeplinirea așteptărilor.

Alegerea Cynosure Elite+™ pentru epilarea definitivă reprezintă o decizie informată, oferind nu doar rezultate eficiente, ci și o experiență confortabilă și sigură pentru fiecare persoană.

Te interesează epilarea definitivă, dar ai dori să afli mai multe informații? Am scris aici despre costuri și am descris aici cum evoluează tratamentul cu ajutorul pozelor. 

Diploma curs Cynosure Elite Plus epilare definitiva

În anul 2015 am avut primul contact cu aparatul de epilare definitivă Cynosure Elite+™, iar rezultatele remarcabile obținute de-a lungul timpului m-au convins că este unul dintre cele mai performante dispozitive pentru epilare definitivă.

Surse

*Food and Drug Administration este o agenție federală din Statele Unite ale Americii care evalueaza și aprobă medicamentele, suplimentele alimentare, dispozitivele medicale și alimentele.

¹www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfRL/rl.cfm?lid=149970&lpcd=GEX

² Russe E, Purschke M, Herold M, Sakamoto FH, Wechselberger G, Russe-Wilflingseder K. Evaluation of Safety and Efficacy of Laser Hair Removal With the Long-Pulsed 755 nm Wavelength Laser: A Two-Center Study With 948 Patients. Lasers Surg Med. 2020 Jan;52(1):77-83. doi: 10.1002/lsm.23160. Epub 2019 Oct 3. PMID: 31579971.