Evoluția tratamentului de epilare definitivă pe zona axilei în imagini

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată procesul de epilare definitivă ședință cu ședință, iată o documentare fotografică a acestui proces. Am urmărit evoluția unui tratament pe zona axilei, realizat cu laserul Alexandrite. După 2 ani de tratament, rezultatul final arată o rărire de peste 95% a părului. Schimbările apar gradual și sunt obținute pe parcursul a 10 ședințe.

Fototipul și laserul Alexandrite

Fototipul sau pigmentația pielii joacă un rol semnificativ în alegerea aparatului folosit. Clienta din acest exemplu are fototip II, ceea ce înseamnă că are pielea deschisă la culoare și firul de păr negru. În aceste condiții, laserul Alexandrite se deosebește față de celelalte aparate, cum ar fi laserul diodă și tehnologia IPL, printr-o absorbție mai mare la nivelul pigmentului negru, numit și melanină. În plus, laserul Alexandrite se remarcă prin ușurința cu care tratează firele de păr subțiri, care apar frecvent pe durata tratamentului.

Colaj inainte si dupa 4 sedinte de epilare definitiva zona axila

Înainte și după 4 ședințe

Intervalul dintre ședințe

Procesul a început cu ședințe programate la intervale de 6 săptămâni. Însă, pentru a obține cele mai bune rezultate, intervalul a fost crescut gradual, pentru a se adapta ritmului de creștere a părului. Astfel, ședințele au fost programate ulterior la intervale de 8, 10 și 12 săptămâni. Pozele finale sunt realizate la 6 luni de la ultima ședință.

În perioada dintre două ședințe, firele de păr sunt eliminate și durează câteva săptămâni sau chiar luni până când părul reapare. Clienta a ras zona atunci când a avut nevoie, fără ca raderea părului să influențeze rezultatele obținute.

Colaj inainte si dupa 5 sedinte de epilare definitiva zona axila

Înainte și după 5 ședințe

Pozele vorbesc de la sine

Clienta nu a ras zona înaintea ședinței, dar firele de păr au fost rase înainte de tratamentul propriu-zis. Această abordare a permis observarea progresului și a ajutat la determinarea momentului în care nu a mai fost necesar să se trateze toată zona, ci s-a acționat doar pe firele rămase.

Pozele sunt dovada obiectivă a evoluției rezultatelor. Pe parcursul ședințelor, se poate observa cum firele de păr trec printr-un proces de subțiere, numit miniaturizarea foliculilor. Astfel se explică de ce firele finale au o textură mult mai fină în comparație cu cele inițiale.

Colaj inainte si dupa 8 sedinte de epilare definitiva zona axila

Înainte și după 8 ședințe

Rezultate definitive

Rezultatele obținute în acest fel, cu distanțe mari între ședințe și utilizarea corectă a laserului Alexandrite, sunt cu siguranță definitive. Ședințele de întreținere nu sunt necesare, pentru că rădăcinile distruse nu se pot regenera.

Trebuie să subliniem faptul că rezultatele variază de la persoană la persoană, în funcție de variabile multiple, cum ar fi fototipul, vârsta, sexul sau zona tratată.

Citește aici despre cele trei elemente care contează când faci epilare definitivă.

Colaj inainte si dupa 10 sedinte de epilare definitiva zona axila

Înainte și după 10 ședințe

Epilarea definitivă cu laser Alexandrite pe zona axilei oferă o transformare remarcabilă și permanentă. Cu răbdare și cu un plan de tratament corect, poți obține o rărire de peste 95% a părului, fără a avea nevoie de ședințe de întreținere.

Dacă ești interesat(ă) să începi propria ta călătorie către o piele lipsită de păr, te invităm la o consultație gratuită pentru a evalua particularitățile tale și a stabili planul de tratament personalizat. Click aici pentru programare online.