Pregătirea pentru tratamentul de epilare definitivă cu laserul Alexandrite

Când vine vorba de pregătirea pentru tratamentul de epilare definitivă cu laserul Alexandrite, să știi că detaliile fac diferența. În continuare, îți vom prezenta câteva informații pe care e bine sa le știi înainte de a începe acest proces.

Nu smulge firele de păr

Tratamentul de epilare definitivă distruge firele de păr a căror rădăcină se află în piele, iar tratamentul devine inutil dacă firele de păr au fost smulse.

Pentru a începe ședințele de epilare definitivă, este suficient să faci o pauză de aproximativ 2 săptămâni de la epilarea cu ceară, cu epilatorul electric sau cu penseta.

Îndepărtează firele păr înaintea ședinței

Dacă ai firele negre și groase, este ideal să le razi cu o zi înaintea programării. Poți folos aparatul de ras, trimmerul sau crema depilatoare. In cazul unei zone cu fire subțiri sau cu puțin pigment, te vom ruga sa nu razi firele de păr pentru a le putea evalua.

Nu expune la soare sau la solar zona tratată

Pielea bronzată conține o cantitate mare de melanina, iar încălzirea acesteia în timpul ședinței conduce la apariția reacțiilor adverse.

Se recomandă ca tratamentul cu laserul Alexandrite să nu fie făcut în perioadele în care petreci mult timp la soare. Solarul este contraindicat pe parcursul tratamentului din același motiv.

Pielea trebuie să fie curată

În cazul tratamentului pe zona feţei, este obligatorie demachierea înaintea ședinței. Pigmentul prezent în fondul de ten poate fi încălzit în timpul ședinței, iar pielea se poate irita.

Pe zona axilei este necesar să îndepărtam antiperspirantul.

Evită tratamentele cu acizi sau exfolierea pe zona feței

Pe durata tratmentului de epilare definitiva, nu este indicat să folosești seruri care conțin acizi de tipul AHA sau BHA pe zona tratată.

Exfolierea, peelingurile sau microdermoabraziunea se vor evita cu o săptămână înainte de ședință.

Anunță-ne dacă folosești medicamente

Uneori, medicamentele pe care trebuie să le iei conțin substanțe fotosensibilizante.

Dacă urmezi un astfel de tratament, vom amâna ședința de epilare definitivă până la terminarea lui.

Sarcina contraindică tratamentul de epilare definitivă

Sarcina este o perioadă în care corpul femeii trece prin multe schimbări, iar unele dintre acestea pot influența rezultatul tratamentului de epilare definitivă sau pot duce la apariția reacțiilor adverse.

Până în prezent nu s-au efectuat studii în cazul femeilor însărcinate, așa că este unanim acceptat ca tratamentul de epilare cu laser să fie oprit pe durata sarcinii.

Suntem încântați că ai ales să explorezi opțiunile oferite de epilarea definitivă cu laserul Alexandrite! Drumul către o piele perfect netedă începe aici, iar consultația gratuită este o oportunitate excelentă de a clarifica orice nelămurire ai legată de acest proces.