Cât costă cu adevărat epilarea definitivă?

Credit card

Dacă ai ajuns aici, este posibil să te gândești la epilarea definitivă, dar poate te îngrijorează investiția financiară asociată. Hai să analizăm împreună costurile și să descoperim de ce această metodă de epilare este mai accesibilă decât pare.

Vom lua în considerare un caz specific: o ședință de epilare definitiva cu laser Alexandrite pe zona axilei cu un cost de 200 de lei și programări inițiale la intervale cuprinse între șase și opt săptămâni. Iata care sunt motivele pentru care această investiție se transformă într-o economie pe termen lung.*

💳 Costul pe sedință

Costul unei ședințe de epilare definitivă variază în funcție de zona tratată și de aparatul folosit.

Epilarea definitivă poate fi efectuată pe diferite zone ale corpului, cum ar fi fața, picioarele, zona inghinală sau pe alte zone mai mici, cum ar fi buza superioară sau bărbia. Prețul diferă în funcție de zona aleasă, și, implicit, de dimensiunea ei care influențează durata procedurii.

Există mai multe tehnologii disponibile pentru epilarea definitivă, cum ar fi laserul, lumina intens pulsată (IPL) sau electroliza. Fiecare aparat necesită costuri diferite pentru achiziționare, pentru mentenanță, pentru numărul de impulsuri folosite și pentru consumabile, iar aceste costuri se reflectă în prețul ședinței. În acest caz, mai scump înseamnă mai eficient.

📆 Ședințe programate la intervale mari

Prețul de 200 de lei pentru o ședință de epilare definitivă cu laser Alexandrite este mai mare decât epilarea cu ceară. Însă, în comparație cu epilarea cu ceară, intervalul dintre ședințele de epilare definitiva este mult mai lung.

Dacă la epilarea cu ceara te programezi o dată la patru săptămâni, pentru epilarea definitivă vei veni la intervale cuprinse între șase și zece săptămâni. În funcție de aceste intervale poți să analizezi prețul pe ședință raportat la lună. Așadar, 200 lei pe ședință pe zona axilei la fiecare opt săptămâni înseamnă, de fapt, un cost lunar de 100 de lei.

Nu uita că între ședințe firele de păr sunt eliminate și poți începe deja să te bucuri de pielea fină la care visezi!

⏳ Creșterea perioadei dintre tratamente

După câteva ședințe, firele de păr rămase cresc mai greu, iar intervalul dintre ședințe se mărește. Dacă inițial te-ai programat la ședințe la fiecare opt săptămâni, trebuie să știi că intervalul mediu este de zece până la doispreceze săptămâni.

Atunci când intervalul crește la trei luni vei ajunge sa plătești aceeași sumă într-un timp mai mare, deci costul lunar ajunge la 70 de lei.

🔚 Finalul tratamentului

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, tratamentul de epilare definitivă cu laser Alexandrite implică efectuarea unui anumit număr de ședințe. Părul se rărește în proporție de 80-95% pe majoritatea zonelor, iar firele rămase vor fi foarte subțiri și depigmentate. Rădăcinile care au fost distruse nu pot reapărea, deci nu este nevoie să vii la ședințe de întreținere. Așadar, investiția ta în epilare definitivă are un final fericit, atunci când te vei bucura în fiecare zi de pielea perfectă!

🕐 Economisirea timpului

Comparând acest proces cu epilarea cu ceară, unde trebuie să revii pentru ședințe regulate pe termen lung, epilarea definitivă cu laser Alexandrite este o procedura cu un număr limitat de ședințe. Pentru că timpul este una din cele mai prețioase resurse, gândește-te la epilarea definitivă ca la o investiție în timpul și confortul personal. Mai puține drumuri la salon pentru epilarea cu ceară înseamnă mai mult timp rămas pentru tine!

🎁 Personalizarea costurilor și reducerile

Atunci când discutăm de costuri, poți alege varianta care se potrivește cel mai bine bugetului tau. Poți opta pentru plata pe ședință, pentru pachete cu mai multe ședințe care includ reduceri sau poți profita de promoțiile speciale cu reduceri suplimentare. De obicei, în cadrul promoțiilor vei economisi între 10 și 50%, iar dacă vei începe tratamentul pe mai multe zone, vei beneficia de costuri mai reduse la toate tratamentele.

Pe termen scurt, epilarea definitivă cu laser Alexandrite costă mai mult decât epilarea cu ceară, dar acest lucru nu este o surpriză, deoarece este un proces care are scopul de a obține rezultate definitive.

Ia în considerare beneficiile pe care le oferă epilarea definitivă și analizează cum se potrivește cu bugetul și cu stilul tau de viață. Investește în soluția care îți oferă cele mai bune rezultate pe termen lung!

 *Am calculat cât costă epilarea cu ceară cu un preț de 30 lei pe ședință și programări lunare timp de 5 ani. Rezultatul: exact cât costă un tratament complet de epilare definitivă care durează 2 ani!

Vrei să vezi cum arată evoluția tratamentului de epilare definitivă pe zona axilei? Click aici

Colaj inainte si dupa epilare definitiva

Înainte și după 3 ședințe pe zona axilei